img

Websites & webshops

Een website is voor elk bedrijf belangrijk. Potentiële klanten gaan tegenwoordig direct naar internet om informatie te zoeken over uw bedrijf of het soort producten dat u verkoopt. Met een website bereikt u deze mensen en vergroot u uw klantenkring.

 

Uw website laten maken door Elliance, wat betekent dat?

Ik ontwikkel een website voor u in Joomla, WordPress of Opencart. U krijgt hierbij een stijlvol design en een gebruiksvriendelijke beheermodule, waardoor u zelf eenvoudig de inhoud van de website kunt aanpassen. (Als u daar geen tijd voor heeft, kunt u dit ook bij mij neerleggen.) Met deze systemen kunt u de website later ook eenvoudig uitbreiden met nieuwe functies, zoals een digitale nieuwsbrief of de laatste reacties op uw social media pagina. Voor bijna elke gewenste uitbreiding is er wel een component te vinden. Zo heeft u een systeem dat met u meegroeit en waarmee u dus jaren vooruit kan.

Professioneel en responsive design

Ik ontwerp uw website op maat en houd rekening met uw wensen en doelgroepen. Door middel van een goed functioneel ontwerp en optimalisatie, zorg ik ervoor dat webbezoekers het doel van uw website eenvoudig en snel bereiken. Ik maak websites aan de hand van professionele designs. Deze designs zijn van de beste kwaliteit en ontworpen door professionals. Ze zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes. Het professionele design wordt volledig afgestemd op uw wensen. Uw huisstijl wordt verwerkt in de website.

Ook zorg ik ervoor dat bezoekers uw website via een mobiele telefoon of tablet perfect kunnen zien. Dit doe ik door uw website responsive te maken. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan de grootte van het beeldscherm waarop hij bekeken wordt.

Google-vriendelijk

Een hoge positie binnen de zoekmachines is belangrijk, want u wilt tenslotte ook goed gevonden worden! Techniek en inrichting van een website speelt een grote rol bij zoekmachine optimalisatie. Het bespaart kosten door zoekmachine optimalisatie meteen al mee te nemen bij de realisatie van de nieuwe website.

WordPress is een systeem dat voldoet aan de technische eisen die Google aan een website stelt. Met een WordPress-website heeft u bij Google dus al een voordeel. Ik installeer een SEO-plugin (SEO by Yoast) op elke afgeleverde website. Met deze plugin kunt u uw website nog beter optimaliseren voor Google.

Tarief website laten maken

Nu vraagt u zich natuurlijk af: wat kost het als wij door Elliance een website laten maken? Ik hoor allereerst graag wat uw wensen zijn voor de website. Ik zal vervolgens een offerte voor u maken waarin ik aangeef wat er voor nodig is om uw wensen te vervullen en welke kosten daaraan verbonden zijn. Voor een eenvoudige website kunt u een richtbedrag aanhouden vanaf € 895,- excl. BTW en hosting. Wilt u echter precies weten wat u kwijt bent, dan nodigen we u graag uit om uw wensen aan ons kenbaar te maken! Uit ervaring weet ik dat een relatief goedkope website (de dertien-in-een-dozijn-website die bijvoorbeeld wordt aangeboden via TV reclame) nooit aan al uw verwachtingen kan voldoen. Zoekmachines reageren op unieke content en websites. Bij Elliance bent u verzekerd van een unieke website wat zorgt voor meer bezoekers en resultaten. Bekijk hier alle tarieven.

Website voorbeelden

Ik heb inmiddels al een groot aantal websites opgeleverd. In mijn portfolio vindt u een overzicht van de websites die ik heb gemaakt.

Waarom uw website laten maken door Elliance?

Ik help u mee om bezoekers te trekken door middel van een goede en professionele website. Een website moet betaalbaar zijn. De prijzen zijn daarom duidelijk, zonder onverwachte kosten. Besluit u om je website door mij te laten maken, dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat mag u verwachten?

 • Professioneel design in uw eigen smaak of huisstijl.
 • U heeft de mogelijkheid om zelf de website te onderhouden.
 • Zoekmachinevriendelijke website.
 • Responsive design.
 • Professionele hosting.
 • Eigen e-mailadres(sen).
 • Eén aanspreekpunt. Ik vind persoonlijk contact belangrijk.
 • Snelle reactie. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur reactie op uw mail.
 • Ik spreek in begrijpelijke taal. Bij mij geen vakjargon.
 • One-stop-shopping. U kunt ook uw online marketing activiteiten aan ons uitbesteden.
 • Ik ga voor de lange termijn relatie. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
 • Duidelijke prijzen, geen onverwachte kosten.

Stappenplan bouw website

Het maken van een website verloopt via onderstaande fasen:

 1. Analyse van bedrijf en doelgroep.
 2. Bepalen vereiste en gewenste functionaliteiten.
 3. Sitemap maken – welke pagina’s komen op de website.
 4. Grafisch ontwerp bepalen - hoe gaat de website eruit zien. Hierbij maken we een keuze uit een van de vele templates. Bij een eenvoudige website krijg je een aparte homepage en zijn de vervolgpagina's in basis gelijk, bij een uitgebreide website bepalen we per pagina ‘de plattegrond’.
 5. Hosting met een domeinnaam en e-mailadressen regelen.
 6. Bouw website, uw huisstijl erin verwerken, navigatiestructuur opzetten en alle pagina's aanmaken.
 7. Contactformulier inrichten.
 8. Eventuele aanvullende diensten zoals SEO (hoe worden we gevonden in zoekmachines), SEA (advertenties in Google), conversie optimalisatie, integratie van social media op de website.
 9. Uitleg in het CMS om u op weg te helpen.
 10. Toevoegen en opmaken van de inhoud zoals teksten, afbeeldingen, video's, downloads, links etc. Dit doet u zelf, maar het is ook een optie om dit aan mij uit te besteden.
 11. Testfase en Google Analytics installeren.
 12. Oplevering.

Hosting op een snelle server

Een goede hosting is belangrijk voor de werking van uw website. Ik maak gebruik van betrouwbare servers. Hierdoor kan ik een snelle website en hoge beschikbaarheid garanderen.  Ook al heeft u al een domeinnaam, ik kan de hosting van uw nieuwe website verzorgen. Voordelen:

 • Snelle en specialistische ondersteuning bij eventuele problemen.
 • Meer dan genoeg ruimte en bandbreedte.
 • Dagelijkse back-ups van de volledige website.
 • Meerdere e-mailadressen mogelijk.

Websites

Ik help u van begin tot eind bij de realisatie van een nieuwe website, zodat deze aansluit bij uw organisatie, uw doelstelling én uw doelgroep! Via het CMS kunt u de website zelf bijhouden.

Lees meer

Web hosting

Bij een website heeft u een domeinnaam en webhosting nodig. De aanvraag van de domeinnaam en het regelen van de hosting en email adressen neem ik u graag uit handen.

Lees meer

Webshops

Uw omzet vergroten tegen een relatief lage investering? Met een webwinkel voegt u een extra verkoopkanaal toe aan uw marketing strategie en krijgt u een groter klantbereik.

Lees meer

Content beheer

Heeft u geen tijd om uw website zelf bij te houden, dan kunt u een beroep doen op mij. Ik plaats en redigeer teksten, nieuwsberichten en afbeeldingen op structurele en ad-hoc basis. Ik doe het graag - en snel - voor u.

Lees meer

Responsive

Met responsive design past de site zich aan het scherm van de gebruiker aan zodat de informatie leesbaar en werkbaar getoond wordt. Mis geen omzet meer bij smartphone en tablet gebruikers.

Lees meer

Werkwijze

De ontwikkeling van een website doorloopt een aantal stappen. Van online strategie, het bepalen van uw USP's, ontwerpen van het design, copywriting, tot de bouw en exploitatie van de site. Ik loop dit proces stap voor stap met u door.

Deel deze pagina

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Pin It